Kom i gång!
Detta program är ett 10 veckorsprogram där vi fokuserar på dina mål och dina förutsättningar.
Vid första tillfället gör vi tester och mätningar och sätter upp mål med träningen. Testerna består bl a styrka, rörelse och hållning.
Jag gör sedan ett personligt träningsprogram som passar just dig.
Sedan coachar jag dig under dessa veckor så att vi tillsammans uppnår målet som vi satte vid först tillfället. Detta tuffa program bygger på fullt fokus från dig för att lyckas.

Läs mer om vårt kom igång-koncept

Prehabträning ”Styrka i vardagen”
Prehabträning fokuserar övningar som förebygger skador. Det betyder träning av rörelse, styrka och balans. Vi kommer mestadels använda kroppen som vikt men även använda enklare redskap som hantlar och slingor.

Det betyder funktionell träning utifrån just dig.

”Vad innebär prehabträning? Prehab är lite enkelt förklarat; skadeförebyggande träning och som man kan höra på ordet så är det till för att man ska slippa skador.
Hur tränar man då för att förebygga skador…? Ja, det finns tyvärr inget helt enkelt svar på den frågan och som alltid när det handlar om människokroppen är det väldigt individuellt då vi har olika svaga punkter som vi måste jobba mer eller mindre med.”

Senior Power – Styrketräng för äldre
Senior power träning för äldre som vill fördröja/bromsa åldrandet. Vi tränar utifrån dina individuella förutsättningar med inriktning på få repetitioner. Vi utgår från hur vardagen ser ut. Det t ex vara ”bära matkassar från mataffären, resa sig från stolen och träna balans för att känna sig stabil vid ojämnt och halt underlag.

Jag erbjuder träning både i singel och i duo.

Följ oss på Facebook
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram